Paasweekend deel 1
Door: Sybren
26 Maart 2005 | Nederland, Amsterdam
hier alvast deel 1 van mijn paasweekend oftewel goedevrijdagavond. Ik ben met jeroen mee geweest naar radio 1 (hij werkt daar voor tros jongerenforum) en heb de uitzending bij gewoond. Chill achter de mengpanelen zit enzo. Het programma wordt gepresenteerd door Harm Edens (van o.a. "dit was het nieuws"). Ik heb nog een vet chille discussie met'm gehad over eten, ontwerpen enzo. Echt een relaxte gast.
Na de uitzending weer naar alkmaar, ik had afgesproken met een klasgenoot om naar Ronald Molendijk te gaan. Hij draaide lekker, maar er was gewoon geen hond. Max 15 man ofzo, hahaha.
Nou ja, vanavond wordt't stukken beter. We gaan naar een illegaal technofeest in een grote woonboerderij (die binnenkort gesloopt gaat worden) net buiten alkmaar. De opkomst wordt groot
Maar daar horen jullie morgen meer over, als ik wakker ben (laat, heel laat)
Iedereen alvast een vrolijk pasen gewenst :D
26 Maart 2005 - 16:26
Sven:
WICKED!!! :)
Zal ik mijn dagen eens beschrijven? Vrijdag: Werken. Zaterdag: Werken haha Maybe vanavond uit maar moet ik nog maar zien. Toedeloedoki ;) -
26 Maart 2005 - 18:27
Jur:
Zozo dan merk je maar weer hoe saai het hier is in Lelygat...
Sven? heb je een baantje als Al Bundy? -
28 Maart 2005 - 12:26
Ronnieboy:
zozo syb niet stil gezeten, hahaha! mijn of de vakantie topic zal ook volgen! hahaha
laters -
29 Maart 2005 - 03:27
Roy:
Mijn pasen was erg rustig. ben uit geweest in heaven is de grootste club in Adelaide. 3x zo groot als paradiso. was daar met 2 duitse meisjes en 1 noorse meisje en een mexicaan.
was erg leuk. voor de rest was het uitgestorven in Adelaide. Auto gefixed, dus we gingen op zoek naar golven, waarbij we uiteindelijk eindigde op een naakt strand. Gisteren naar een duitse nederzetting buiten Adelaide geweest. Was bij mij ook rustig.
Maar syb heb je nog gescoord? hahaha. (wil het wel weten als het zo is).
En swen .....werk jij?
HE jur leef je ook nog. hoe gaat het met klimmen....ik bedoel Ingenborg.
En ron waar blijven de foto's van je motor trip?
Ik ga weer verder met werk zoeken.. -
31 Maart 2005 - 18:31
Jelle:
Hey kerels,
Nou ik denk dat ronnie nog even laat wachten op zn verhaal... Bovendien heb ik vandaag de fotos binnen gekregen... VET COOL! Alleen gaat dat pokke joch toch iets platter door de bocht! GRRRRRRR... Verhaal en fotos volgen snel!