Wintersport in Lelystad
Door: Jur
07 Maart 2005 | Nederland, Lelystad
(hint: nee het is niet oostenrijk)
07 Maart 2005 - 20:40
Sven:
Daar tegenover het golfpark, weet niet hoe het heet :P -
08 Maart 2005 - 05:17
Ron:
bij marine haven op de dijk naast die trap schat ik zo!?? heb ik hem goed? haha vel vette foto's -
08 Maart 2005 - 09:50
Bij marina haven?
Ziet er dope uit...
als we't niet goed hebben, krijgen we dan ook een biertje voor de moeite?? hehe..
"Status" -
12 Maart 2005 - 02:02
Roy:
Ik weet het, marina haven en als je met de rug naar de gebouwtjes staat is het aan de linker kant van de trap.
(kom het biertje maar brengen)
Mis jullie wel, vooral omdat het nog niet is wat ik verwacht en weinig swell is en me geld er erg hard door heen gaat (hahaha).
en de groep waaree ik reis, zitten er paar bij die ik nietzo mag. Ivonne is er een van. dat is een blond meisje en zoooooo DOM en lui. Alle foutem eigen schappen bezit ze, ze vind sex vies en ze is 24. dus die probeer ik snel te dumpen. en dan een vriendin van haar, is wel aardiger maar, heb ik ookal weer gezien. de enige die wel relaxed is arwin. hij is een bal uit delft. met hem ga ik werk zoeken als fruit plukker (hahahaha). -
12 Maart 2005 - 03:16
Nog even,
tering arjan wat een vette motor heb je gekocht. Ruilen voor mijn ford (hahaha). volgens mij moet er nu nieuwe foto's op mijn site staan.
gr roy -
12 Maart 2005 - 03:44
Roy:
nog even, willen jullie deze foto's op schijf zetten. in ieder gevaal bewaren. en de blonde is ivonne -
14 Maart 2005 - 09:33
Haha.. dope foto's.. Ik vind ivonne niet eens zo heel mooi :P
Je moet gewoon nog ff je draai vinden, als je eenmaal gewend bent aan OZ dan komt't echt wel goed hoor... Zeker met die golven, die weet je dan te vinden. -
14 Maart 2005 - 09:39
Haha.. dope foto's.. Ik vind ivonne niet eens zo heel mooi :P