whaaa
Door: roy
15 Mei 2005 | Nederland, Lelystad
Het is hier kut weer en dat blijft waarschijnlijk nog wel zo.
ben gisteren wezen stappen in kings cross en ben voor het eerst naar een strip club geweest, hahaha.
Van de buitenkant zag het er leuk uit, maar je moest allemaal gangetjes door, waar we uiteindelijk in een stoffige zaaltje kwamen met stoelen en podiumtje. In het begin kwamen er al dames naar ons toe die vroegen of we mee naar boven gingen. ik bijna ja gezegt omdat ik dacht dat daar de show was. Maar het was meer om een stevige beurt te krijgen.
uiteindelijk begon de show. Het was erg interessant om te zien hoe ver een vrouw een dildo kan schieten via haar vagina.
na drie sho had ik het wel gehad... ze konden niet dansen en waren nietzo mooi en ze zaten zich alleen maar te bevredigen op het podium. Het mooie moet nog komen...jongens ik ben niet snel van mijn voetstuk te brengen, maar gister avond was ik dat wel even. Een jongen ws jarig en hij werd het podium op gesleurd, krijgt die daar een dikke blowjob (ofzoiets). en daarna gewoon dikke porno op ht toneel. Die gast had veel moeite om hem omhoog te houden, omdat die helemaal ladder zat was.
maar het was wel een intressante ervaring.
Maar hoe was jullie wekend????
15 Mei 2005 - 15:41
Sven:
Beetje standaard weekendje joh...werken,slapen,uitgaanen goeie daden verrichten op Zondag. haha :p -
16 Mei 2005 - 07:06
Ronnieboy:
whaaaaaaaaa, jezus!! ja indd dat is ook wel eens een vette ervaring. hahaha! ikke dit weeekend druk druk druk bezig met motor te gaan spuiten, wat een werk zeg jezus. schuren en schuren en schuren, oke bij elkaar per kap he!! 4 x schuren, +- 6 lagen spuiten, weer schuren, en dan 8 lagen spuiten. potver! wat een werk. -
16 Mei 2005 - 07:47
Jelle:
Tering roy,
Dat is dus een aanrader op 16juni! haha. Maar goed, ik heb het rustig gehouden ik ben vrijdag uit eten geweest bij de turk, zaterdag naar Baarn geweest om even te chillen met de billen en zondag naar alkmaar even gekeken naar het giga grote winkel-pand van ron's ouders en daarna nar de grand prix en toen even gezien hoeveel pokke werk ron moet doen om alleen zn kappen spuitklaar te krijgen voor hij dus de kleurtjes kan gaan spuiten is hij dik 2 dagen bezig...
Maarja als hij klaar is, dan weet ik wel hoe het moet en kan ik de mijne ook even een ander kleurtje geven!! ahah
en vandaag ga ik sportief doen, fietsen of rennen ik weet het nog nieT!
ja ik ren al 3 a 4 keer per week....