Fijne vakantie - Reisverslag uit Matâ'utu, Wallis & Futuna van vriendengroep - WaarBenJij.nu Fijne vakantie - Reisverslag uit Matâ'utu, Wallis & Futuna van vriendengroep - WaarBenJij.nu

Fijne vakantie

Door: Sybren

Blijf op de hoogte en volg

29 April 2005 | Wallis & Futuna, Matâ'utu

Boys ik wens jullie alvast een fijne vakantie, een hele vette koninginnenacht&dag en een chille bevrijdingsfestivaldag :P (Arjan, Jurriaan en Jelle, hebben jullie eigenlijk wel vakantie?? Of nemen jullie gewoon vrij, hehe). Ik vind't vooral jammer dat ik koninginnenacht/dag niet meemaak, er stonden een aantal vette feestjes op m'n programma; Een klasgenoot van me gaat op het dag van een woonboot draaien, openlucht technofeestje, Sander Kleinenberg for president in Hotel Arena, BeaTrip, sander Kleinenberg for President en TWSTD QNSDY.

Want ik ga vannacht (03.00) weg naar Denemarken met de fam. Het huisje wordt zeer relaxt; zwembad, jacuzzi, sauna en zonnebank. We zitten waarschijnlijk wel in de middle of nowhere, dus dat wordt een week lang absoluut helemaal geen reet doen. Keihard bruin worden en totaal onthaasten. Oja en een werktuigbouwkunde opdracht over warmteverlies dmv geleiding en convectie voor een cijfer.

Als ik terug ben, post ik wel foto's van't uitzicht, het huisje, etc, etc.

Fijne Vakantie!

• 29 April 2005 - 08:32

Syb:

Oja, prikken we na de vakantie maar ff een datum voor't zwemmen. En, Jelle, 't zou vet als je mee zou kunnen. En anders, ik weet niet hoe lang die korting geldig is, misschien kunnen we anders wel ff wachten tot't wel kan.

• 29 April 2005 - 10:35

Jelle:

Hey syb,
    Vet man! Ja ik ben vrij (van school) maar heb mn 6weken volgeplant met werken bij Solvay) Dus kassa.... Jullie moeten niet gaan wachten want dat doe ik zelf al bijna een jaar!

Veel plezier he!! En ik zal zeker aan je denken morgen haha...
    DOei doei

• 29 April 2005 - 11:15

Ronnieboy:

ja syb, just enjoy the time. tot laters

• 29 April 2005 - 11:52

Sven:

Moeten we dat nog zeggen of gaan we daar gewoon al vanuit? Haha en geen Deense dames checken hoor, valt niet mee te "communiceren" :p Maar daar vindt Syb vast wel wat op.

LaterZ

• 30 April 2005 - 03:33

Roy:

Syb de vrouwen uit denemarken zijn erg mooi. dus van mij hb je toestemming. wat kan ik zeggen ben nu kei hard aan het werk, maak dagen van 10 uur. maar doe het nog maar 3 weken en dan heb ik bijna 7 weken gewerkt. en dus genoeg geld om weer 2 maanden verder te reizen. maar een jaar wachten is best wel een optie, hahaha
    Maar ik zal niet zeggen dat het hier 30 gradn is en dat het uitzonderlijk is voor de tijd van het jaar. heb ik weer mzzl.
    veel plezier met je vak. syb en de rest met wat jullie gaan doen. en jur niet te veel porno kijken op je nieuwe laptop. anders worden die toetsen zo plakkerig

• 03 Mei 2005 - 04:50

Jelle:

hoor roy eens.... die jongen weet net zoveel over ons als wij zelf.... en dat van de andere zijde van de wereld.... IMPRESSIVE!

Ohja relaxt met ronnie dit weekend een klaverbladje gereden (5x) was daar best druk met al die motoren... op een gegeven moment lope we duidelijk in op iemand op een honda vfr gaat hij zo hard rijden dat hij de bocht niet meer hield.... vliegt hij de berm in en rijd hij zo whoppa de andere snelweg op.. (mazzel).

Ohja op de weg erheen dacht ik.. ik ga even over de boulevaar van harderwijk rijden, kom ik daar big A en zn chick tegen... lachen man, klein wereldje he!? ;)